EL CID 2023

De EL CID is de introductieweek in Leiden voor toekomstige studenten en de Sleutelstam is daar natuurlijk bij om aan iedereen te laten zien hoe leuk wij zijn! Wij organiseren meerdere evenementen deze week en op deze pagina kan je precies zijn wanneer wij waar staan. Mocht er iets in onze planning veranderen zullen wij deze pagina ook aanpassen dus houd onze website in de gaten!

We hebben ook een WhatsApp groep waar we iedereen op te hoogste houden van onze EL CID activiteiten!

Maandag 14 augustus

Deze dag is de informatiemarkt aan de Nieuwe Rijn in de binnenstad van Leiden. Hier hebben alle studentenverenigingen in Leiden een kraampje waar ze informatie geven over de vereniging en de rest van hun EL CID programma kunnen delen. We weten nog niet precies waar wij staan op de markt maar we gaan ons best doen om goed vindbaar te zijn!

13:00 – 17:00
Informatiemarkt
Nieuwe Rijn

Dinsdag 15 augustus

Deze dag is er in de avond de VVA (veelzijdige verenigingen avond). Dit is de avond waar alle kleinere studentenverenigingen in Leiden een programma organiseren, dus wij natuurlijk ook. Omdat het clubhuis waar wij normaal gesproken opkomsten in houden te ver weg is van de binnenstad zullen wij ons programma deze avond houden in het Huigpark, waar we klassieke scoutingspellen rondom een kampvuur gaan organiseren.

20:00 – 22:30
Spellen en broodjes bakken rond het kampvuur
Huigpark

Woensdag 16 augustus

In de middag zijn wij nogmaals te vinden in het Huigpark aan de rand van de binnenstad. Hier kan iedereen aansluiten om met ons een drankje te drinken en om lekker buiten echt typische scoutingspellen te spelen.

13:30 – 17:00
Chillen met drank en spelletjes
Huigpark

Donderdag 17 augustus

Dit jaar zijn wij voor het eerst te vinden op het Leids Eerstejaars Festival. Kom gezellig langs bij onze kraam waar we je iets kunnen vertellen over onze reizen en andere activiteiten, of bij ons pionierwerk voor een ouderwets spelletje!

14:00 – 18:00
Activiteit op het Leids Eerstejaars Festival
Park Landskroon

Vrijdag 18 augustus

Indien er genoeg animo voor is, gaan we de week afsluiten met een bonusborrel. De tijd en plaats kondigen we aan in de WhatsApp groep.

???