Open opkomsten

De EL CID is helaas alweer voorbij maar wij hebben weer een hoop leuke mensen leren kennen en hopelijk hebben jullie de Sleutelstam ook een beetje leren kennen! Tijdens de introductieweek zijn wij niet vaak op de locatie geweest waar wij normaal gesproken draaien op de maandagavond dus vandaar dat wij in de maand september maar liefsts 3 open opkomsten hebben waar iedereen welkom is om een keer met ons mee te draaien.

Wij willen natuurlijk een zo goed mogelijk progamma voorbereiden en daarom vragen wij jullie om je per open opkomst even aan te melden via het formulier als je denkt aanwezig te zijn. Aanmelden is compleet vrijblijvend, maar geeft ons een beter beeld hoeveel mensen we kunnen verwachten.

Open opkomst #1

De eerste open opkomst van het jaar! Deze zal in het teken staan van kennismakings- en samenwerkingsspellen en zal plaatsvinden op De Hopper, onze gebruikelijke locatie.

4 september
20:00 – 22:00

De Hopper
Besjeslaan 2a

Open opkomst #2

Tijdens de tweede open opkomst zullen we met elkaar een mysterie moeten oplossen, spannend! Ook deze opkomst zal plaatsvinden op De Hopper.

11 september
20:00 – 22:00

De Hopper
Besjeslaan 2a

Open opkomst #3

De laatste open opkomst zal niet plaatsvinden op De Hopper maar in de binnenstad van Leiden. We gaan een tof stadsspel spelen waarmee we elkaar en de stad beter leren kennen.

18 september
20:00 – 22:00

Leiden Centraal